BEWUSTWORDING

Tzolkin

De Tzolkin is een kalender waarin de Maya’s je een weg aanbieden om je weer terug te brengen naar je Essentie. Het is een weg van bewustwording.
Je stelt jezelf vast wel eens de volgende vragen: Wie ben ik? Waar sta ik? Wat heb ik nodig om verder te komen? Waar wil ik heen?         Via je geboortedatum krijg je een helder beeld over hoe je bedoeld bent, wat je talenten en kwaliteiten zijn en hoe je in het leven staat. Ook de weg die je door het leven gaat komt aan de orde. Nieuwsgierig naar jouw originele blauwdruk? Of naar waar het in jouw leven om draait? Of waar het in dit levensjaar om gaat? De Tzolkin is een fantastische hulp om verder te groeien en te creeëren, kortom: om jouw leven weer te LEVEN!!!

Maak je keuze:

Originele blauwdruk: Geeft je inzicht in de kwaliteiten waarmee jij door jouw leven gaat, met je lichtkracht en je schaduwkracht. Hoe je, door je opnieuw bewust te zijn van je hulplijnen, je kunt verbinden met jouw Essentie.

Levenspad: De weg die je door het leven gaat wordt in dit consult stap voor stap verdiept en maakt je opnieuw bewust van jouw levensthema en -doel.

Jaarpad: Dit pad geeft aan waar het in jouw nieuwe levensjaar om gaat. Gaat het om vernieuwen, verfijnen, veranderen of om oogsten? Een heldere kijk op je weg maakt dat je minder snel verdwaalt en mee kunt werken met de “flow” van wat zich aandient in je leven.

Passie, Missie en de kracht van je Ziel: Wil jij weten hoe je een leven kunt leiden wat past bij jouw missie? De Tzolkin geeft hierop een overtuigend antwoord.

Stilteworkshop

Tijdens deze vier uur durende workshop komen je verschillende zintuigen aan bod.
Je krijgt een Shiatsu stoelmassage en een Fonoforese behandeling en je kunt creatief aan de gang (materiaal is aanwezig). Je mag ook heerlijk over het terrein wandelen of lekker voor je uit zitten staren … Aan het eind van de middag klinken de kristallen klankschalen en andere instrumenten die je verder meenemen de ontspanning in.
Daarnaast uiteraard koffie of thee met smakelijke traktaties. Alle info over deze prachtige workshop staat op deze website: https://stiltetijd.nu

Gun het jezelf!

“Bidden verandert de wereld niet, maar bidden verandert de mens en de mens verandert de wereld.”

- Albert Einstein -

“Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.”

- Albert Einstein -

“Voorstellingsvermogen is belangrijker dan kennis.”

- Albert Einstein -

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN MIJN ACTIVITEITEN, NIEUWS OF WORKSHOPS? SCHRIJF JE DAN HIER IN