OVER PRAKTIJK DE SPECHT

Op weg gaan naar jouw Essentie is ontdekken hoe je een leven kunt gaan leiden zoals dat voor jou bedoeld is. Ik ondersteun je graag hierbij met:

Ontspanning – Een heerlijke Voetreflexmassage brengt je weer terug in je lichaam. Het denken, het in je hoofd zijn, wordt even geparkeerd. Je denkt even niets! Dat even “niets” denken geeft heel veel ruimte in je hoofd. Je lichaam vindt de aandacht (want jij gaat voelen) ook erg fijn en reageert door bv spieren te ontspannen.

Een Hotstone massage is ook een aanrader! Zeker wanneer het buiten weer wat kouder gaat worden. De warme stenen worden eerst op je lichaam gelegd en daarna wordt er met die stenen heel rustig gemasseerd. Ontspanning volgt.

Een andere manier van ontspannen is via trillingen. Tijdens een individuele klankheling worden er op en rondom je lichaam klankschalen(van metaal of van kristal) geplaatst. Deze behandeling heeft een diepgaande ontspanning tot gevolg en zorgt ervoor dat de ‘onbewuste’ stress verdwijnt, zodat je lichaam haar ‘normale’ werkzaamheden kan hervatten.

Heling – Fonoforese is een subtiele, maar zeer krachtige therapie-vorm, waarbij gebruik wordt gemaakt van heel precies gestemde stemvorken. De trillingen worden door je lichaam herkend en het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Bewustwording – De Maya Tzolkin kalender laat je zien en ervaren wat je blauwdruk is. Je geboortedatum geeft inzicht in de weg die je door het leven gaat, wat je kwaliteiten en talenten zijn en hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Ook de samenwerking met jezelf en anderen komt aan bod.

Stiltetijd – is een prachtige workshop waarin klanken en trillingen worden gecombineerd met het uitleven van creativiteit, in stilte …

AGENDA

“Het streven naar waarheid en schoonheid is een activiteit waarbij we in ons hele leven kind mogen blijven.”

- Albert Einstein -

“Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven.”

- Albert Einstein -

“Een uur bij een aardig meisje vliegt voorbij als een minuut, maar een minuut op een brandende kachel lijkt wel een uur. Dat is relativiteit.”

- Albert Einstein -

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN MIJN ACTIVITEITEN, NIEUWS OF WORKSHOPS? SCHRIJF JE DAN HIER IN