OVER PRAKTIJK DE SPECHT

Op weg gaan naar jouw Essentie is ontdekken hoe je een leven kunt gaan leiden zoals dat voor jou bedoeld is. Ik ondersteun je graag hierbij met:

Bewustwording – De Maya Tzolkin kalender laat je zien en ervaren wat je blauwdruk is. Je geboortedatum geeft inzicht in de weg die je door het leven gaat, wat je kwaliteiten en talenten zijn en hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Ook de samenwerking met jezelf en anderen komt aan bod.

Ontspanning – Een individuele klankheling heeft een diepgaande ontspanning tot gevolg en zorgt ervoor dat de ‘onbewuste’ stress verdwijnt, zodat je lichaam haar ‘normale’ werkzaamheden kan hervatten.

Heling – Fonoforese is een subtiele, maar zeer krachtige therapie-vorm, waarbij gebruik wordt gemaakt van heel precies gestemde stemvorken. De trillingen worden door je lichaam herkend en het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Stiltetijd – is een prachtige workshop waarin klanken en trillingen worden gecombineerd met het uitleven van creativiteit, in stilte …

AGENDA

“Het streven naar waarheid en schoonheid is een activiteit waarbij we in ons hele leven kind mogen blijven.”

- Albert Einstein -

“Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven.”

- Albert Einstein -

“Een uur bij een aardig meisje vliegt voorbij als een minuut, maar een minuut op een brandende kachel lijkt wel een uur. Dat is relativiteit.”

- Albert Einstein -

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN MIJN ACTIVITEITEN, NIEUWS OF WORKSHOPS? SCHRIJF JE DAN HIER IN