REACTIES VAN CLIËNTEN


Over Stiltetijd

De opbouw van de workshop vond ik heel fijn. De behandelingen van Hanneke en Ditty, afgewisseld door ruimte voor eigen stille invulling. Daarna volgde de onderdompeling in klanken. Deze heb ik ervaren als een mooie balans tussen ‘hier is goed over nagedacht’ en ‘dit is perfect afgestemd op het moment’. Door de opbouw van de middag waren deze klanken een echte ‘belevenis’. Dat de locatie dan ook nog ‘het huis waar de stilte spreekt’ wordt genoemd en uitstraalt, maakte het helemaal compleet!

Renske

Over Voetreflex

Het is ongeloofelijk te ervaren dat er geen gedachten in je hoofd zijn! Dat overkwam mij tijdens de voetreflexmassage. Ik kan weer helder denken en de heerlijke ontspanning zorgt ervoor dat ik makkelijker een volgende stap zet op mijn levenspad. Ik overzie alles beter.

Annelie

Over individuele klankheling

De klankschalenbehandeling heb ik als zeer plezierig en prettig ervaren, ik heb wel enige ervaring met deze methode en ik kan niet anders zeggen dan dat je het heel mooi doet met alle respect voor en meegevoel met je cliënt, je muzikale creativiteit kwam goed naar voren, heerlijk al die instrumentjes en dat speciaal voor mij, geweldig. Het gezongen lied Ho’ponopono dat was helemaal het einde, temeer omdat ik hier ook mee bezig ben en dit deel met mensen naar wie ik die dag “toevallig” onderweg was.

Maria

NIEUWS

AGENDA

“Niet alles dat telt kan worden geteld. En niet alles dat geteld kan worden telt.”

- Albert Einstein -

“Een vooroordeel is moeilijker te splitsten dan een atoom.”

- Albert Einstein -

“Alles wat werkelijk groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid.”

- Albert Einstein -

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN MIJN ACTIVITEITEN, NIEUWS OF WORKSHOPS? SCHRIJF JE DAN HIER IN